Szkolenie obejmuje 95 godz. (w tym 18 godz. zajęć praktycznych). Zajęcia będą odbywały się dwa razy w tygodniu, w godzinach popołudniowych - od 16.00 do 19.45. Nabór na kolejną edycję szkolenia: wrzesień 2011r.
KURS MENEDŻERA GASTRONOMII przeznaczony jest dla studentów WSTiH, restauratorów oraz osób pragnących zdobyć nowe kwalifikacje zawodowe. Kurs przygotowuje również do samodzielnego prowadzenia zakładu gastronomicznego.
Szkolenie obejmuje 60 godz. (w tym 6 godz. zajęć praktycznych).
Zajęcia będą odbywały się dwa razy w tygodniu, w godzinach
popołudniowych - od 16.00 do 19.45.
Ćwiczenia odbywają się w Hotelu Mercure Hevelis Gdańsk - w specjalnie do
tego przygotowanej sali restauracyjnej. Zajęcia praktyczne prowadzone
są przez doświadczonych pracowników hotelu i restauracji (kuchmistrzów,
kelnerów, barmanów itp.).
Program szkolenia obejmuje następujące zagadnienia:
Przedmiotem zajęć praktycznych jest:
Technika obsługi konsumenta.
Po ukończeniu kursu absolwenci otrzymują certyfikat w języku polskim i angielskim.
I N F O R M A C J E i Z A P I S Y:
Marzena Konsur - Biuro Obsługi Dydaktyki, pok. A-08 (parter) lub pod nr tel./fax: 58 345-41-82, 58 520-26-14 w. 131 od poniedziałku do piątku w godz.: 9.00 - 16.00 oraz pod adrsem e-mail: biuro@wstih.pl
Planowany termin szkolenia: 29.11.11-24.01.12
ZAJĘCIA: WTORKI – sala A-12, PIĄTKI – sala A-12
Spotkanie organizacyjne (dla uczestników kursu) – 25.11.11 (piątek), godz. 16.40, sala A-12