AP Edukacja zaprasza na warsztaty kulinarne skierowane zarówno do początkujących "kucharzy", jak i do tych, którzy chcą poszerzyć i uzupełnić nabytą wcześniej wiedzę z zakresu gotowania.
Przekazanie Uczestnikom wiedzy praktycznej na temat procesu przygotowywania dań kuchni polskiej.
Kurs ma charakter typowo praktyczny. Uczestnicy mają do dyspozycji wszelkie niezbędne do nauki urządzenia i produkty. Dzięki temu mogą w sposób kompleksowy i profesjonalny pogłębiać wiedzę z zakresu kulinariów.
Organizator Kursu zapewnia materiały dydaktyczne potrzebne do nauki. Każdy Uczestnik po ukonczeniu Kursu otrzymuje Certyfikat.
Program został opracowany na podstawie kilkuletniego doświadczenia zawodowego Prowadzącego. Wpisane w program zagadnienia są odpowiedzią na potrzeby rynku w zakresie warsztatów gotowania.
90% Kursu to zajęcia praktyczne, co pozwala na maksymalne szlifowanie przez Uczestników swoich umiejętności. Dodatkowo, przystępny sposób przekazywania wiedzy przy zachowaniu indywidualnego podejścia do każdej osoby, dopełnia wysoką jakość Kursu.
Termin i miejsce: 19-20 lutego, Warszawa
Czas trwania: 5 dni - 30 godzin zegarowych, po 6 godzin na spotkanie
Forma zajęć: warsztat praktyczny z elementami teorii
Trener: Wieloletni kucharz, szef kuchni w warszawskich restauracjach, trener, szkoleniowiec
Zapisy:
http://www.apedukacja.pl/zapisz_sie_przez_internet,42.html
Oddział w Warszawie:
515-752-668
ul. Zgoda 3/1 B